5 EASY FACTS ABOUT DANESTANIHA DESCRIBED

5 Easy Facts About danestaniha Described

5 Easy Facts About danestaniha Described

Blog Article

اما خیلی زود فهمیدم که اینجا، رانندگی فقط کنترل فرمان و پدال نیست—بلکه یک «فرهنگ» کاملاً متفاوت است.

تصاویر واقعیت افزوده که با نرم‌افزار هم افزا (نرم‌افزار مؤسسه همشهری) قابل اجراست.

دانستنیها نشریه‌ای علمی-ترویجی بود که با سردبیری و صاحب امتیازی فرانه بهزادی از ۱۳۵۸ به صورت دوهفته‌نامه منتشر می‌شد و نگاهی عامه‌پسندانه به حوزه‌های علم فناوری، طبیعت و تاریخ داشت. آخرین شماره این مجله، شماره ۲۶۹ بود که در نیمه دوم شهریور ۱۴۰۰ منتشر شد. مجلهٔ دانستنیها ابتدا با نام دانستنیها برای جوانان در سال ۱۳۵۸ پس از چند شماره که با استقبال گستردهٔ مخاطبان روبه‌رو شد، نام مجله به عنوان کوتاهِ دانستنیها تغییر یافت. در اغاز صاحب امتیاز و مدیر مسئول مجله علی بهزادی بود که پیش از وقوع انقلاب ۱۳۵۷ ایران، مجلهٔ پرتیراژ سپید و سیاه را منتشر می‌کرد.

در این بخش به شگفتی‌های دنیای علم مثل پزشکی، فیزیک، شیمی، ریاضی، نجوم، روانشناسی و…پرداخته می‌شود.

در هر شماره یک پوستر از فیزیک، شیمی، ریاضی، نجوم، جنگ‌افزار، مهندسی، فضانوردی، سازه‌ها، الکترونیک، شخصیت‌های تاریخی و…چاپ می‌شود.

اکثر دانشمندان موافق هستند که یک سیارک باعث این رویداد انقراض دسته جمعی شده است. شواهد زمین شناسی نشان می دهد که این سیارک شش مایل قطر داشته است. این بحث وجود دارد که آیا سیارک تنها عامل رویداد انقراض بوده است یا اینکه آیا عوامل دیگری در انقراض نقش داشته اند.

در این بخش به شگفتی‌های دنیای تاریخ مثل بیوگرافی شخصیت‌های تاریخی، معماهای تاریخی، جنگ‌های معروف و…پرداخته می‌شود.

↑ ۳٫۰ ۳٫۱ «مجله دانستنیها». پرتال مجلات همشهری. بایگانی‌شده از اصلی در ۳۰ اوت ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۳۰ اوت ۲۰۲۲.

بسیاری از مهره داران از جمله پتروسارهای پرنده نیز از بین رفتند. در اقیانوس ها، بی مهرگان دریایی از جمله آمونیت ها ناپدید شدند .

در این بخش به شگفتی‌های دنیای تکنولوژی مثل جنگ‌افزار، مهندسی، فضانوردی، سازه‌ها، الکترونیک و…پرداخته می‌شود.

تصاویر سه بعدی که دیدن آنها با تکنیک خاصی قابل انجام است.

پس از مدت کوتاهی فرانه بهزادی (دختر علی بهزادی) انتشار مجله را به‌دست گرفت. مجلهٔ دانستنیها نخستین مجلهٔ دایرةالمعارفی و تمام‌رنگی ایران بود که به صورت علمی منتشر می‌شد و جزو یکی از خواندنی‌ترین مجلات دوران معاصر ایران قرار داشت. نخستین شماره مجله در تیرماه ۱۳۵۸ با قیمت ۱۰۰ ریال (۱۰ تومان) منتشر شد و ابتدا مجله ماهنامه و پس از چند شماره به صورت دوهفته نامه منتشر شد. در شناسه نخستین شماره این مجله به عنوان ماهنامه علمی مجله سپید و سیاه معرفی شده است. طراحی و گرافیک اولیه مجله پرویز مستشیری بود. پیش شماره این مجله در یکی از شماره های آخر هفته نامه سپید و سیاه در دوازده صفحه به صورت همراه (لایی) منتشر شد.

عرفان خسروی، بهزاد یوسفی، ذولفقار دانشی، محمد حسین جهان‌پناه، محمود حاج زمان، سمانه رحیمی، حسین رحمانی، کسری کریمی طار، پژمان نوروزی، پوریا ناظمی

برخلاف انقراض های دسته جمعی گذشته، دانشمندان پیش بینی می کنند که یکی از آینده ها توسط انسان ایجاد شود. در طول چند قرن گذشته، انسان‌ها مقادیر زیادی سوخت فسیلی سوزانده‌اند، بیش از نیمی از زمین‌های منجمد کره زمین را برای شهرها استفاده کرده‌اند، و حیواناتی مانند ماموت پشمالو و کانگورو غول‌پیکر را تا انقراض شکار کرده‌اند.

↑ «دفاع مدیر danestaniha سابق گروه مجلات همشهری از کارنامه‌ی سه ساله». پایگاه خبری تحلیلی انصاف. ۱۷ آبان ۱۴۰۰.

Report this page